مقدمه ای بر اهمیت مطالعات امکانسنجی:بخش دوم

Economic studies

In قسمت قبل گفتیم که ایجاد هر Project ای مستلزم Investment است و Investment یعنی تخصیص و صرفِ منابع محدود و هزینه بر! لذا مطالعات امکانسنجی پروژه را گاهی مطالعات توجیهی،برنامه ریزی،شناسایی و یا پیش سرمایه گذاری نیز می نامند.

Feasibility

با توجه به اهمیت Feasibility studies پیش از Investment و زمانبر و هزینه داشتن این مطالعات،معمولا این مطالعه در چند مرحله انجام می شود تا موجب غربال کردن برترین راهکارهای جایگزین گردد و در نهایت،مطالعه مبسوط و Feasibility نهایی،قبل از اقدام قطعی به Investment فقط روی طرح های نهایی صورت می پذیرد.

Market Studies

Feasibility studies ممکن است در سه مرحله شناسنایی امکانات،امکانسنجی اولیه و امکانسنجی نهایی صورت پذیرد.نظام فنی و اجرایی طرح های عمرانی کشور تدوین شده توسط سازمان برنامه و بودجه،مرحله شناسایی امکانات را در مرحله قبل از تهیه طرح و یا در مرحله مطالعات بنیادی توسعه و حاصل مطالعات آمایش سرزمین،مطالعات منطقه ای وتعریف می نماید.

تهیه طرح توجیهی

شرکت مهندسی صنعتی فهامه پایه ۱ صلاحیت خدمات مشاوره در تخصص خدمات اقتصادی from Program and budget organization ، رتبه الف۳ از Bank of Credit & Investment Advisers، در رسته مطالعات امکان سنجی و نظارت بر اجرای طرح و مصرف منابع،با قریب به ۳۰ سال تجربه، ارائه دهنده خدمات Economic studies،تهیه طرح های توجیهی،Feasibility studies (Technical-Economic)، مطالعات بازار ،MANAGEMENT CONSULTATION،مشاوره سرمایه گذاری،مدیریت طرح ها،نظارت بر طرح ها و Project control ،به کلیه فعالان اقتصادی در سطح کشور.

Design management ؛ Project control ؛ Investment ؛ Counseling