سامانه تماس اضطراری(E-Call)؛زیرساخت‌های سامانه تماس اضطراری توسعه می‌یابد

ایران کشوری است که در ثبت تصادفات رانندگی آمار بالایی دارد. حوادثی که هر سال باعث مرگ‌ومیر و بروز خسارات جبران‌ناپذیر جسمی و مادی زیادی به مردم می‌شود. موضوعی که به عوامل گوناگونی مانند قوانین رانندگی، استاندارد جاده‌ها و خودروها، فرهنگ رانندگی و … وابسته است.

اصلاح هر یک از این موارد ذکر شده، زمان‌بر و نیازمندِ ایجاد زیرساخت‌هایی است که با کمک آنها بتوانیم این آمار بالا را مدیریت کنیم. اما جمعی از متخصصان کشورمان درصدد برآمدند تا با طراحی و تولید سامانه تماس اضطراری، بخشی از این حوادث را کاهش دهند. دستگاهی مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته و پیچیده که به کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی می‌انجامد.

سامانه تماس اضطراری(E-Call) که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه یافته است، توسط زیرساخت شبیه‌ساز تصادف که توسط جمعی از متخصصان داخلی طراحی و تولید شده است، مورد تست و آزمون قرار می‌گیرد.

زیرساختِ شبیه‌ساز تصادف مرکز تحقیقات و نوآوری شرکت سایپا برای اعتبارسنجی سامانه تماس اضطراری E_Call فناوری است که با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه می‌یابد.

سامانه تماس اضطراریE_Call یک فناوری کمکی در شرایط اضطراری است. این کلمه مخفف عبارت Emergency Call (تماس اضطراری) است. این سیستم در مواقعی که خودرو دچار تصادف و یا حادثه‌ای شود، به صورت اتوماتیک با سرویس‌های اورژانسی تماس برقرار می‌کند.

در یک تفاهم دو جانبه قرار شده است که از زیرساخت شبیه‌ساز تصادف برای اعتبارسنجی سامانه تماس اضطراری E_Call استفاده شود. برای انجام آزمایش‌ها، پروفایل شتاب تصادف از سوی دو شرکت مجری سامانه E-Call استخراج شده و از طریق ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اختیار شرکت سایپا قرار گیرد.

منبع: isti.ir

فهامه،ارائه دهنده خدمات مشاوره حمل و نقل،لجستیک و حمل و نقل هوشمند در کشور.

 

مطالب مرتبط: #ایمنی   #دانش_بنیان   #حمل_و_نقل  #لجستیک  #مشاوره_مدیریت