نانوپوششها فولاد را مقاومتر میکنند
تبادل گرمایی و توان انتقال حرارت در رادیاتورها یکی از عوامل مهم در تعیین کیفیت و عملکرد محسوب میشود، بهطوری که شرکتهای تولیدکننده رادیاتور به دنبال استفاده از موادی هستند که بتواند با کمترین اتلاف انرژی، گرما را در محیط پخش کند. در گذشتههای نه چندان دور، چدن مادهی غالب در بازار برای تولید رادیاتور بود که بعدها جای خود را به آلومینیوم داد که فلزی سبکتر و کاراتر بود، اما به دلیل گرانبودن و مسائل ایمنی، مشکلاتی با خود به همراه داشت. چندی بعد رادیاتورهای فولادی جایگزین همتایان آلومینیومی خود شدند و در حال حاضر رادیاتورها با استفاده از فولاد ساخته میشوند.
فولاد تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند واکنشهای شیمیایی، خوردگیهای موضعی، فرسایش و یا دمای بالا دچار خوردگی میشود. امروزه برای جلوگیری از خوردگی فولاد، روشهای محافظتی مختلفی بهکار گرفته میشود، یکی از این روشها استفاده از نانوپوششهای تبدیلی زیرکونیومی است.
فناوری نانوپوشش، این رادیاتورها کاملاً زیستسازگار می نماید، چراکه لجن و رسوبات در فرآیند تولید خود ندارد.
استفاده از نانومواد در تولید این رادیاتورها علاوهبر ایجاد مقاومت در برابر خوردگی، موجب افزایش ظرفیت حرارتدهی به بیش از ۱۸۰۰ کیلوکالری بر ساعت در واحد طول نیز شده است و نتایج حاصل شده در سنجش کارکرد این محصول وجه تمایز آن را نسبت به سایر نمونههای تولیدی رایج و موجود در بازار نشان میدهد.
همچنین بهکارگیری فناوری نانو این رادیاتورهای پنلی فولادی را به محصولاتی دوستدار محیط زیست تبدیل کرده است. استفاده از فناوری نانو موجب حذف فلزات سنگین و اسیدیته مایعات پساب دورریز شده و این امر نیز باعث مصون ماندن منابع و سفرههای آبی زیرزمینی از هرگونه تهدیدات و آلودگیهای مضر خواهد شد.
رادیاتورهای پنلی فولادی، عطف به استاندارد بینالمللی UNI 8065، تنها گزینه قابل استفاده در صورت نصب پکیج به جای سیستمهای گرمایشی موتورخانه مرکزی است.
فهامه،اولین و تنها نهاد دارنده گواهی نامه تاییدصلاحیت (NACI) در زمینه بازرسی فنی “محصولات فناوری نانو “ براساس الزامات استاندارد ایران-ایزو آی ای سی ۱۷۰۲۰ در ایران.