استانداردسازی و اهمیت نظارت بر عملکرد ایمن پله برقی ها
استانداردسازی و اهمیت نظارت بر عملکرد ایمن پله برقی ها
با افزایش نصب و استفاده از پله های برقی در مجتمع های اداری،تجاری،پزشکی و معابر عمومی اهمیت اطمینان از ایمنی عملکرد این تجهیز برای استفاده کنندگان آن، از سوی سازمان ملی استاندارد ایران حایز اهمیت و توجه می باشد…
همزمان با افزایش نصب و استفاده از پله های برقی در مجتمع های اداری،تجاری،پزشکی و معابر عمومی اهمیت اطمینان از ایمنی عملکرد این تجهیز برای استفاده کنندگان آن، از سوی سازمان ملی استاندارد ایران حایز اهمیت و توجه می باشد… بیش از پیش احساس و این امر منجر به ارائه پیشنهاد اجباری شدن استاندارد پلکانهای برقی از سوی سازمان ملی استاندارد ایران به شورای عالی استاندارد شد.
پلکان برقی و آسانسور
استاندارد ملی “پلکانهای برقی” و “پیاده روهای متحرک” از اول اردیبهشت ۱۳۹۹ بر مبنای تاریخ صدور پروانه و یا سایر مجوزهای قانونی ساختمان، اجباری اعلام شد. به این معنی که چنانچه پلکان برقی در ساختمانی نصب شود که تاریخ صدور پروانه ساخت آن ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بعد از آن است؛ اخذ “تأییدیه ایمنی” برای آن اجباری خواهد بود.
مطابق ماده ۱۵ “قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد“، هرگاه اجرای استاندارد در مورد کالاها و خدماتی اجباری اعلام شود، پس از انقضای مهلتهای مقرر، تولید، تمرکز، توزیع و فروش این گونه کالاها و خدمات بدون علامت استاندارد و یا بدون تأیید سازمان ملی استاندارد ایران، ممنوع است.
فهامه،تاییدصلاحیت شده از سوی مرکز ملی تاییدصلاحیت ایران(NACI) در زمینه بازرسی_فنی، پله برقی ها،پیاده راه های متحرک و آسانسور در ایران.