بازرسی فنی و استانداردسازی پله برقی ها

بازرسی فنی و استانداردسازی پله برقی ها

پله‌برقی‌ها بیشترین ظرفیت جابه‌جایی عمودی را در بین دستگاه‌های مشابه نظیر آسانسورها،دارند.

استفاده از پله برقی در اماکن عمومی مانند: متروها، پایانه‌های مسافری، فروشگاه‌ها و مراکز تجاری مزیت‌های رقابتی و ارزش افزوده بسیاری را به دنبال داشته است،بعنوان نمونه بسیاری از طبقات بالایی مراکز تجاری ، به دلیل عدم وجود پله‌برقی با تردد بسیار کمتری مواجه اند و به همان نسبت رونق کسب و کار در آنها بسیار کمتر خواهد بود!

در مورد تاریخچه پله برقی،بیشتر بدانید

با افزایش روزافزون تقاضای استفاده از پله برقی و پیاده راه های متحرک، اهمیت موضوع استانداردسازی و ایمن سازی این تجهیزات،می بایست ،بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد!

توجه داشته باشیم که:عملکرد تجهیزات الکترومکانیکی همانند پله برقی ها و پیاده راه های متحرک ، با انجام سرویس و نگهداری ماهانه ،#استاندارد_سازی ،#بازرسی_ فنی ادواری و قبل از بهره برداری ، #ایمن میگردد!

بیشتر بدانید:پله برقی های چگونه کار می کنند!؟

مسئولیت کارکرد صحیح، ایمن و مداوم پلکان برقی پس از نصب و راه اندازی به عهده شرکت سازنده یا پیمانکار فروشنده آن می باشد.مهندسین یا مسئولان بهره برداری یا کارفرما نیز مسئولیت دارند که پله برقی را مطابق با مقررات ایمنی و استاندارد و موارد فنی مندرج در مشخصات فروشنده تحویل بگیرند.

مطلب مرتبط:استانداردسازی پله برقی ها

فهامه،تاییدصلاحیت شده از سوی مرکز ملی تاییدصلاحیت ایران(NACI) در زمینه #بازرسی_فنی، پله برقی ، پیاده راه های متحرک و آسانسور در ایران.

 

بازرسی جرثقیل ؛ ایمنی پله برقی ؛ بازرسی کالا