پروژه احداث اولین سیلوی مکانیزه غلات در ایران

بازرسی فنی تجهیزات

این پروژه برای اولین بار در حجم عملیاتی بالای دو میلیون تن در سال تعریف و انتقال مکانیزه غلات از اسکله به سیلو در مسافتی به طول تقریبی یک کیلومتر طراحی و پیش بینی شده است.

این پروژه، با هدف توسعه توانمندی منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و تثبیت جایگاه آن در کشور و همچنین ارایه خدمات مطلوب به مشتریان به عنوان یکی از پیشرفته ترین ترمینال های غلات بنادر کشور می باشد.

بازرسی حین ساخت

پروژه احداث سیلو، گالری انتقال و خرید تجهیزات تخلیه و بارگیری غلات بر روی اسکله به صورت کاملا مکانیزه، با سرمایه گذاری بالغ بر یکهزار و ۵۰۷ میلیارد ریالی بخش خصوصی در مساحتی معادل ۷۴ هزار متر مربع در خرداد ماه سال جاری آغاز شد.
وی افزود: این پروژه، با هدف توسعه توانمندی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و تثبیت جایگاه آن در کشور و همچنین ارایه خدمات مطلوب به مشتریان به عنوان یکی از پیشرفته ترین ترمینال های غلات بنادر کشور آغاز شده است.

بازرسی کالا و تجهیزات

معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ضمن بیان این مطلب که روند پیشرفت احداث این ترمینال مکانیزه در نوع خود به لحاظ حجم سرمایه گذاری و ابعاد آن کم نظیر است، گفت: این پروژه با نظارت مستمر واحد مهندسی و عمران این اداره کل و تلاش عوامل اجرایی در مرحله شمع کوبی زیر فونداسیون سیلوها بوده و روند عملیات اجرایی مطلوب ارزیابی می شود.
به گفته رضازاده، احداث این ترمینال تأثیر به سزایی در ارتقاء ظرفیت و توان تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در این مجتمع بزرگ بندری دارد.

بازرسی مهندسی

شرکت مهندسی صنعتی فهامه،مفتخر است که در این پروژه عظیم به عنوان پیمانکار انجام خدمات انجام بازرسی خرید مصالح،حین ساخت و بازرسی نهایی سازه های فلزی ،”طراحی و اجرای مسیر انتقال غلات از اسکله تا برج تقسیم اصلی سیلو های ۱۵۰ هزار تنی این ترمینال ،مشارکت و همکاری دارد.(مطلب مرتبط)

 

بازرسی جوش سازه های فلزی

از مزایای دیگری که با بهره برداری از این پایانه ی اختصاصی تخلیه و بارگیری غلات انجام خواهد گرفت اینکه: با بهره برداری از این پایانه به لحاظ انتقال مکانیزه ی محمولات از طریق خطوط انتقال، شاهد کاهش تردد کامیون ها در مسیرهای داخلی مجتمع بندری خواهیم بود.

مهندس عبداللهی تصریح کرد: با آغاز به کار این پایانه، سالانه دو میلیون و پانصد هزار تن به ظرفیت عملیات های تخلیه و بارگیری و نگهداری کالا در این مجتمع بــــزرگ بندری افزوده می شود و جایگاه این مجتمع بزرگ بندری را به عنوان کانون تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در کشور تقویت می نماید.(مطلب مرتبط)

ایشان در پایان با اشاره به برخورداری این منطقه ویژه اقتصادی از زمینه های مساعد برای سرمایه گذاری بخش خصوصی، تصریح نمود: پایانه تمام مکانیزه غلات، از جمله پروژه های عظیم سرمایه گذاری به شـــمار می آید که موجب انتقال فن آوری های نوین در زمینه ی تخلیه، بارگیری و انبارش کالاهای فله می گردد.

مشاوره سرمایه گذاری ؛ مطالعات امکانسنجی ؛ بازرسی استاندارد ؛ بندرامام خمینی