انواع شرکت های دانش بنیان
شرکتهای دانشبنیان بر اساس سطح فناوری و برخی معیارهای سنجشی به ۴ دسته تقسیم میشوند:
- تولیدی نوع یک
- تولیدی نوع دو
- نوپای نوع یک
- نوپای نوع دو
جالب است بدانید که تاکنون بیش از سه هزار و ۶۰۰ شرکت دانشبنیان موفق شدهاند به عنوان شرکت تولیدی نوع یک و دو شناسایی شوند.
شرکت دانش بنیان نوپا نوع یک
شرکت های دانش بنیان نوپای نوع یک، به مجموعه ای شرکت ها اطلاق می شود که فاقد اظهار نامه مالیاتی سال مالی گذشته خود بوده و یا درآمدی در سال مالی گذشته نداشته باشند. . محصول پیش بینی شده برای این دسته از شرکت ها باید به مرحله ی تولید رسیده و یا حداقل در حد نمونه ی آزمایشگاهی ساخته شده باشد. این محصول علاوه بر داشتن طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه ، باید از سطح فناوری بسیار بالایی برخوردار بوده و ارزش افزوده زیادی را ایجاد نمایند تا مشمول فهرست کالا و خدمات دانش بنیان سطح یک گردند…(ادامه مطلب)
جایگاه اول، به شرکتهای دانشبنیانی تعلق دارد که محصول دانشبنیان آنها توانسته است، بالاترین رده را کسب کند و بر اساس معیارها و شاخصهای مختلف به عنوان شرکت دانشبنیان تولیدی نوع یک شناسایی شده است. جایگاه دوم نیز به شرکتهای دانشبنیان تولیدی نوع دو تعلق دارد.
فهامه،شرکت بازرسی همکار اداره کل استاندارد استان تهران در زمینه بازرسی فنی محصولات دانش بنیان،جهت دریافت و صدور گواهی انطباق ، گواهی محصول و نشان استاندارد دانش نماد(KB) شرکت های دانش بنیان از سال ۱۳۹۶ تاکنون.
ارزیابی انطباق ؛ بازرسی محصولات دانش بنیان ؛ بازرسی محصولات نانوفناوری
حمایت سازمان ملی استاندارد ایران از شرکت های فناور در پارک های علم و فناوری
واحدها و شرکت های فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری با همکاری مشترک “سازمان ملی استاندارد ایران” و “معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری“، بمنظور تسهیلِ “تجاری سازی” تحت پوششِ “استاندارد” قرار خواهند گرفت…(ادامه مطلب)