افتتاح اتوبوس برقی شهری ایران ساخت
استاندارد دانش نماد
در این پروژه ۷۵% قوای محرکه الکتریکی داخی سازی و بومی سازی شده و طراحی داخل و ایران ساخت می باشد.این پروژه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،پژوهشکده خودرو،سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران با همکاری یک شرکت دانش بنیان و یک شرکت خودروسازی انجام شده است.
بازرسی خودرو و موتورسکیلت
فهامه، تقدیر شده از سوی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در راستای اجرایی سازی نظام استانداردسازی محصولات و خدمات دانشبنیان در کشور و شرکت بازرسی همکار اداره کل استاندارد استان تهران در زمینه بازرسی فنی محصولات دانش بنیان از سال ۱۳۹۶ تاکنون.
بازرسی قطعات خودرو
استاندارد محصولات دانش بنیان (گواهى دانش نماد) می تواند به عنوان گامی موثر در تجاری سازی و ورود محصولات دانش بنیان به بازار، بعنوان اصلی ترین چالش پیش روی شرکت های دانش بنیان است. صدور گواهی انطباق (KB_COC) و یا گواهی محصول (KB-COP)برای محصولات دانش بنیان این امکان را به شرکت شرکت دانش_بنیان می دهد تا حتی بدون وجود استانداردملی با استفاده از استانداردهای معتبر بین المللی و یا کارخانه ای از سازمان ملی استاندارد، گواهینامه ای معتبر را برای تاییدمحصول خود دریافت کنند که در بسیاری از کشورهای دنیا نیز معتبر است.
استانداردسازی محصولات دانش بنیان
گواهی انطباق (COC) این اطمینان را فراهم میکند که کالای مورد نظر با استاندارد مربوطه انطباق دارد. گواهینامه محصول (COP) نیز شامل تطابق تولید و قابلیت تولید مداوم محصولات، مطابق مشخصات، ویژگیهای ایمنی و عملکردی و الزامهای کیفی و علامتگذاری در تایید نوع است.در گواهینامه ارزیابی انطباق (COC) محصول بر اساس اظهارات تولیدکننده یا استانداردهای ملی و بین المللی موجود مورد آزمایش قرار میگیرد.
بازرسی تجهیزات و کالای وارداتی
در گواهینامه محصول (COP) نیز برای محصولات دانشبنیانی که استاندارد ملی یا بین المللی ندارند و بر اساس خود اظهاری تولیدکننده، صادر میگردد.با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان ملی استاندارد، نشان استاندارد محصولات فناورانه با عنوان دانش نماد به محصولات شرکت های دانش بنیانی که حایز شرایط لازم باشند، اعطا میگردد.