استانداردهای برچسب انرژی ساختمان‌های مسکونی و غیرمسکونی

توجه:(تصاویر آرشیوی است)

استانداردهای برچسب انرژی ساختمان‌های مسکونی و غیرمسکونی

بخش ساختمان کشور با مصرف بیش از ۱۳۶۰۰۰ میلیون کیلووات ساعت انرژی الکتریکی و دارا بودن بیش از ۲۹ میلیون مشترک در بخش‌های خانگی، تجاری و عمومی سهمی معادل ۵۰% از کل مصرف برق کشور را به خود اختصاص داده و سرانه مصرف نهایی انرژی کشور در این بخش‌ها ۲ برابر متوسط جهانی است!. از این رو مدیریت مصرف انرژی در ساختمان‌ها (بخصوص ساختمان‌های دولتی با کاربری اداری) از اهمیت به سزائی برخوردار است.

برچسب انرژی ساختمان روشی موثر و کارا برای فهم و انتقال سطح بهره ­وری انرژی ساختمان برای مالکان است.

بنظر شما چه راهکارهایی برای کاهش مصرف برق در ساختمان های اداری وجود دارد؟!

ما می توانیم با کمترین میزان مصرف انرژی،آسایش مورد نظر افراد را در ساختمان ها فراهم نماییم.

چند راهکار ساده برای بهینه سازی مصرف انرژی…(ادامه مطلب)

الصاق برچسب انرژی در ساختمانهای موجود نیاز به ممیزی انرژی یک ساختمان از طریق جمع آوری داده‌های عملی و مصارف انرژی (گاز، برق، سوخت و …) برای یک ساختمان در طول یک دوره زمانی مشخص معمولا حداقل یک سال، براساس کاربری ساختمان، نوع استفاده و اقلیم دارد.

ممیزی و مانیتورینگ به مالکان ساختمان کمک می‌کند که استفاده از انرژی را مدیریت کرده و نهایتا تصمیمات آگاهانه ­ای را در راستای کاهش هزینه­ های انرژی و انتشار گازهای گلخانه­ ای بگیرند.

جهت تعیین رده انرژی در برچسبِ انرژی ساختمانهای جدید لازم است با استفاده از نرم‌افزارهای شبیه‌سازی، مدل زمان‌مند از رفتار حرارتی و عملکرد ساختمان با توجه به اقلیم، شرایط آب ‌و هوایی ، کاربری و چگونگی بهره‌برداری از ساختمان تهیه گردد.

رده انرژی برچسب انرژی لوازم گرمایشی خانگی

با آغاز فصل سرما استفاده از بخاری برای گرمایش منازل نیز افزایش می‌یابد، حتی در برخی منازلی که مجهز به سیستم پکیج و شوفاژ هستند، طراحی سیستم گرمایشی…(ادامه مطلب)

فهامه،شرکت بازرسی فنی تائید صلاحیت شده از سوی مرکز ملی تایید صلاحیت ایران(NACI) و همکار سازمان ملی استاندارد ایران در زمینه بازرسی تعیین معیارمصرفِ انرژی در ساختمان (مسکونی/غیرمسکونی) و صنایع انرژی بر.